Werkwijze


Opdrachten hebben bij ons een duidelijk begin en eind. Hier tussenin doorlopen wij de 3 stappen van ons simpele, slimme 3-stappenplan.
Voordat we beginnen laten we onze scan op uw website los, zodat de plus- en minpunten bekend zijn. Dat praat wel zo makkelijk.

• Stap 1 is de kennismaking.
Kopje koffie, wensen uitspreken, scan doornemen... de stand van zaken helder krijgen dus.

• Stap 2 is de checklist + debriefing + planning
Naar aanleiding van stap 1 maken wij een debriefing, en u checkt deze. Slaan we hierin de spijker op z’n kop? Dan gaan we los!

• Stap 3 is de website
Wij gaan aan de slag met uw website. U bent betrokken bij de verdere ontwikkeling in hoeverre u dat zelf wilt.

Heeft u niet de tijd om serieus aan uw website te werken, dan kunt u het met een gerust hart aan ons overlaten. Wilt u juist nauw betrokken zijn bij de (door)ontwikkeling van uw website, dan werken we samen met u naar het beste resultaat.

Via het Google Analytics account dat bij uw website hoort kan bezoekersgedrag gemeten en geanalyseerd worden. De conclusies hieruit kunnen aansturen op een aanpassing van de website. Ook als de website klaar is moet deze onderhouden en verbeterd worden. Nieuw hout om het vuur te laten branden. Hiervoor geldt ook dat u dat zelf kunt doen óf dat u ons hier het bos voor instuurt.


Kost dat? Een veelgehoorde vraag, maar net als 'Wat kost een auto?' is die vraag moeilijk te beantwoorden!
Hoe meer functies hoe duurder, dat is een ding dat zeker is.
Graag horen we wat voor website u precies in gedachten heeft. Wat moet ‘ie kunnen? Levert u zelf materiaal aan? Neem gerust contact met ons op zodat we duidelijk voor ogen krijgen wat uw wensen zijn + welk prijskaartje daar aan hangt.

U kunt er vanuit gaan dat een nieuwe FONK!-website tussen de 1500 en 3500 euro gaat kosten. Maar het doel is dat onze diensten u meer opleveren dan u ervoor betaalt. Laat de website het werk doen!

Focus Op Nieuwe Kansen!